Etablert i 1996 i Abrahamsen-gården

En oase av fargeglad kunst

Kontakt oss

Vi er et av Østlandets mest besøkte gallerier på sommerstid

Galleri Havstad er som en oase av fargeglad kunst, etablert i 1996 i erverdige Abrahamsen-gården i Drøbak sentrum. Ønsker du en hyggelig utflukt fra Oslo, kan du om sommeren ta rutebåten fra Aker Brygge. Fergen legger til på bryggen rett nedenfor galleriet vårt. Dersom du kommer kjørende er det også en stor parkeringsplass på «brygga vår» (også kalt Sjøtorget), rett nedenfor galleriet. Her kan du parkere gratis i to timer ved å registrere skiltnummeret på bilen din.

Fra Storgata i Drøbak

I Drøbak setter vi kunden først

I Drøbak har vi en antikvarisk vernesone, noe Verneforeningen Gamle Drøbak var med å etablere. De jobber stadig for at politikerne skal respektere denne. Derfor kan du fremdeles komme til Drøbak og føle deg hensatt til en annen tid, der ting går i sitt eget tempo og der betjeningen i alle byens butikker har tid til deg. Vi er en slags plankebyenes Kardemomme, og det er Kardemommeloven som gjelder hos oss. Vi er ikke selvhøytidelige heller.

Drøbak fra sjøsiden

Feriemetropol for kjente kunstnere

Som flere kystbyer har vi vært en feriemetropol for kunstnere, som blant annet Christian Krohg og Knut Hamsun. En kunstnerby som Drøbak kan ikke eksistere uten et populært og folkelig galleri – det er her vi kommer inn. Vi er et av Østlandets best besøkte gallerier på sommertid - med åpningstider gjennom hele året. Julen er også usedvanlig vakker i Drøbak. Med et fantastisk utvalg av butikker og restauranter kan du virkelig ha en hyggelig utflukt. Butikker i Drøbak er søndagsåpne 52 uker i året.